Sos tatarski1.pdf
(
29 KB
)
Pobierz
13587650 UNPDF
Sos tatarski
Składniki:
30 dkg sosu majonezowego, 50 ml śmietany, 6-8 ogórków kwaszonych, 4 dkg grzybków
marynowanych, 2 dkg kaparów, natka pietruszki, sól, pieprz, przyprawa do zup, cukier i
musztarda do smaku.
Sposób przyrządzenia:
Ogórki obrać, pokrajać w drobną kostkę razem z grzybkami połączyć z majonezem,
śmietaną, opłukanymi kaparami, posiekaną natką pietruszki, doprawić do smaku. Sos
podawać do potrawa mięsnych, warzyw, ryb, jaj.
Plik z chomika:
pprzemo77
Inne pliki z tego folderu:
Drób - Przepisy.pdf
(1024 KB)
Sałatki.pdf
(688 KB)
Przekładaniec z kremem.pdf
(56 KB)
Nalewki.pdf
(82 KB)
Gotowanie.pdf
(50 KB)
Inne foldery tego chomika:
Dekoracja i podawanie potraw
Dekoracje ciast i tortów
Pascal
Świąteczne
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin