PIJANA DELICJA CIASTO: 10 BIA�EK 1 SZKLANKA CUKRU 20 DAG MAKU 20 DAG KOKOSU 2 �Y�KI M�KI PSZENNEJ 1 �Y�ECZKA PROSZKU DO PIECZENIA ZMIKSOWA� BIA�KA Z CUKREM NA SZTYWNO. DODA� MAK, KOKOS, M�K� I PROSZEK � DELIKATNIE MIESZAJ�C �Y�K�. WYLA� MAS� NA WYSOK� BLACH� WYSMAROWAN� T�USZCZEM I WYSYPAN� TART� BU�K�. PIEC 40 MIN. W TEMP. 180 ST. MASA: 2 �ӣTE GALARETKI 2 �ӣTE BUDYNIE 0,5 L MLEKA 5 �ӣTEK 1 KOSTKA MAS�A 6 �Y�EK CUKRU PRZYGOTOWA� 2 BUDYNIE W 0,5 L MLEKA � WYSTUDZI� PRZYGOTOWA� 2 GALARETKI W 0,5 L WODY � WYSTUDZI� ZMIKSOWA� �ӣTKA, MAS�O I CUKIER NA PUCH. DODA� ZIMNY BUDY�, ZMIKSOWA�. WLA� PRZESTUDZON� GALARETK� (NIE �CI�T�!), ZMIKSOWA�. WYLA� MAS� NA ZIMNE CIASTO. WSTAWI� DO LOD�WKI DO ZASTYGNI�CIA. DEKORACJA: 3 PACZKI DELICJI ALKOHOL 2 ZIELONE GALARETKI PRZYGOTOWA� 2 GALARETKI W 0,5L WODY � WYSTUDZI�. DELICJE MACZA� W ALKOHOLU, UK�ADA� NA CIE�CIE. ZALA� CH�ODN� GALATERTK�. WSTAWI� DO LOD�WKI.
domi.nika