PORY ZAPIEKANE 4 BIA�E CZʌCI PORA 1 �Y�KA MAS�A S�L PIEPRZ SZCZYPTA GA�KI MUSZKATO�OWEJ 1 �Y�ECZKA ZIӣ PROWANSALSKICH 1 SZKLANKA ROSO�U 1 FILI�ANKA STARTEGO SERA T�USZCZ DO WYSMAROWANIA FORMY WYMYTE PORY KROIMY WZD�U� NA PO�OW�, WK�ADAMY DO NACZYNIA Z ROZPUSZCZONYM MAS�EM, POSYPUJEMY PRZYPRAWAMI, LEKKO DUSIMY. GDY ZMI�KN� PODLEWAMY ROSO�EM, DUSIMY PRZEZ 10 MIN. WYJMUJEMY �Y�K�CEDZAKOW�, UK�ADAMY DO WYSMAROWANEGO T�USZCZEM NACZYNIA DO ZAPIEKANIA, POSYPUJEMY SEREM, WSTAWIAMY DO NAGRZANEGO DO 200ST PIEKARNIKA ZAPIEKAMY 10MIN.
domi.nika