Klopsiki śledziowe.pdf
(
70 KB
)
Pobierz
34420096 UNPDF
Klopsiki śledziowe
Składniki
50 dag solonych filetów śledziowych, 25 dag gotowanego lub
pieczonego mięsa, duży ugotowany ziemniak, 1-2 cebule, 2
żółtka, masło lub margaryna, pieprz
Sposób przyrządzania
Śledzie, mięso i ziemniak przepuścić przez maszynkę. Cebulę
obrać, posiekać i przesmażyć na maśle, włożyć do masy śledziowo-mięsnej. Dodać
żółtka, pieprz i starannie wyrobić. Uformować podłużne klopsiki i smażyć je na maśle.
Podawać z ziemniakami i surówką.
Plik z chomika:
walbe
Inne pliki z tego folderu:
Łosoś gotowany na parze.pdf
(53 KB)
Zapiekanka z ryby i ziemniaków.pdf
(52 KB)
Ryba duszona z ziemniakami.pdf
(53 KB)
Ryba pieczona.pdf
(53 KB)
Herbaciana ryba(2).pdf
(63 KB)
Inne foldery tego chomika:
Baby Cook - książka kucharska dla najmłodszych
Bimber
Chleb
CIASTA
ciasteczka
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin