Pasta z tuńczyka.pdf
(
30 KB
)
Pobierz
46983082 UNPDF
Pasta z tuńczyka
Składniki Przepis
5 jajek
puszka tuńczyka, a nawet dwie
w sosie własnym
czerwona papryka
mała cebulka
majonez
sól, pieprz
To typowa pasta do pieczywa, nieźle smakuje na
grzankach polana odrobiną dobrego keczupu. Jajka
ugotować na twardo, pokroić w małą kosteczkę,
podobnie posiekać paprykę i cebulkę. Wszystko
wymieszać z odsączonym tuńczykiem i dodać tyle
majonezu, żeby Wam smakowało. Przyprawić solą,
pieprzem, ewentualnie ostrą papryką.
Plik z chomika:
bojar222
Inne pliki z tego folderu:
Dorsz na słodko.docx
(70 KB)
RYBY_-_w_kuchni.zip
(815 KB)
Owoce_morza.pdf
(324 KB)
Ryba po grecku.pdf
(33 KB)
Śledzie w marynacie.pdf
(32 KB)
Inne foldery tego chomika:
alkochole
bulki pizza
ciasta
dieta
DIETY
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin