Sos tatarski1.pdf
(
29 KB
)
Pobierz
13587650 UNPDF
Sos tatarski
Składniki:
30 dkg sosu majonezowego, 50 ml śmietany, 6-8 ogórków kwaszonych, 4 dkg grzybków
marynowanych, 2 dkg kaparów, natka pietruszki, sól, pieprz, przyprawa do zup, cukier i
musztarda do smaku.
Sposób przyrządzenia:
Ogórki obrać, pokrajać w drobną kostkę razem z grzybkami połączyć z majonezem,
śmietaną, opłukanymi kaparami, posiekaną natką pietruszki, doprawić do smaku. Sos
podawać do potrawa mięsnych, warzyw, ryb, jaj.
Plik z chomika:
beata-przyziol
Inne pliki z tego folderu:
Sosy.pdf
(54 KB)
Sos tatarski1.pdf
(29 KB)
Sos tatarski.pdf
(41 KB)
Sos pieczarkowy.pdf
(30 KB)
Sos koperkowo-chrzanowy.pdf
(30 KB)
Inne foldery tego chomika:
►Dekorowanie potraw
►Kuchnia
Alkohole
Ciasta i Ciasteczka
Interaktywna Ksiazka Kucharska PL
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin