Spaghetti alla penucha.pdf
(
106 KB
)
Pobierz
321584176 UNPDF
Spaghetti alla penucha
Przepis z programu
Antonio Carluccio ucztuje w Italii
Liguria
trudność:
łatwe
Składniki
krewetki królewskie
oliwa
czosnek
chili
natka pietruszki
przecier pomidorowy
Przygotowanie
Na patelnię wlewamy trochę oliwy i wrzucamy czosnek, a następnie garść natki pietruszki.
Dodajemy małą szczyptę chili i solimy. Następnie podsmażamy krewetki. Będą gotowe po
kilku sekundach – kiedy tylko zmienią kolor na bledszy. Na koniec dodajemy odrobinę
przecieru pomidorowego. W międzyczasie gotujemy spaghetti, które wrzucamy bezpośrednio
na patelnię.
© Antonio Carluccio
Plik z chomika:
groszeczku
Inne pliki z tego folderu:
Zupa melonowa z szynką parmeńską.pdf
(111 KB)
Zapiekanka z ziemniaków i ryby.pdf
(110 KB)
Surowa wołowina po piemoncku.pdf
(107 KB)
Strangozzi z truflami.pdf
(106 KB)
Spaghetti alla penucha.pdf
(106 KB)
Inne foldery tego chomika:
Adam na lato
Adam po pracy
Adam po pracy 2
Adam po pracy 3
Anna Olson - Sezon na świeżość
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin