Surowa wołowina po piemoncku.pdf
(
107 KB
)
Pobierz
321584288 UNPDF
Surowa wołowina po piemoncku
Przepis z programu
Antonio Carluccio ucztuje w Italii
Piemont
trudność:
łatwe
Składniki
chude mięso wołowe – mielone i w plastrach
oliwa
cytryna
sól
pieprz
czosnek
parmezan
szparagi
Przygotowanie
Mieloną wołowinę z solą, pieprzem, oliwą i czosnkiem skrapiamy sokiem z cytryny i
zostawiamy pod przykryciem na godzinę. Na talerzu układamy cieniutkie plastry wołowiny,
skrapiamy je sokiem z cytryny i oliwą. Kładziemy też plastry parmezanu i młode szparagi.
Całość posypujemy czarnym pieprzem, a pośrodku kładziemy wzgórek mielonej wołowiny.
© Antonio Carluccio
Plik z chomika:
groszeczku
Inne pliki z tego folderu:
Zupa melonowa z szynką parmeńską.pdf
(111 KB)
Zapiekanka z ziemniaków i ryby.pdf
(110 KB)
Surowa wołowina po piemoncku.pdf
(107 KB)
Strangozzi z truflami.pdf
(106 KB)
Spaghetti alla penucha.pdf
(106 KB)
Inne foldery tego chomika:
Adam na lato
Adam po pracy
Adam po pracy 2
Adam po pracy 3
Anna Olson - Sezon na świeżość
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin