KARKÓWKA Z UŚMIECHEM.pdf

(351 KB) Pobierz
349735415 UNPDF
EMOTIOKON"MIĘNY"alboKRKÓWKZUMIECHEM
urowceimateriałypomocnicze:
1. Dowolnej wielkoci kawałek mia wieprzowego w tym przypadku karkówka
2 Pekloól
3. Ulubione przyprawy
4 Ołonka barierowa
5 Przdza wdzarnicza
6. Marchew - 3szt.
posóbwykonania:
1Mio peklujemy metodą na ucho lub mokro zgodnie przepiami
2.Obgotowujemy marchewki
3.Dodajemy przyprawy
4Wykonujemy trzy nacicia w miie i wkładamy przygotowane ormy z marchewki
5Poddajemy całod obróbce termicznej pieczenie, parzenie w ołonce lub bez niej
6Cza obróbki termicznej należy dobrad wg wielkoci kawałka mia
Opracował Bagno
Zgłoś jeśli naruszono regulamin