Rolada łososiowa.pdf
(
106 KB
)
Pobierz
349735482 UNPDF
Rolada łososiowa
porcja - 86 kcal
przygotowanie - 20 minut bez schładzania
na 15 porcji:
20 dag wędzonego łososia w plastrach,
15 dag twarogu,
kremowy serek topiony,
szczypiorek i natka,
pieprz,
Ser biały i topiony zmiksować na krem, dodać roztarty czosnek, szczypiorek i natkę.
Doprawić do smaku.
Płaty łososia ułożyć tak, aby zachodziły na siebie i tworzyły prostokąt.
Wyrównać brzegi. Skrawki posiekać, dodać do kremu. Kremem posmarować płaty łososia,
zwinąć w rulon, owinąć folią aluminiową i wstawić do lodówki na 3 godziny.
Wyjąć, pokroić w plastry. Podawać na grzankach z bułki.
Autor: Claudia
Plik z chomika:
rysioo4
Inne pliki z tego folderu:
Rolady cielęce z grzybami – kuchnia węgierska.pdf
(119 KB)
Rolada łososiowa.pdf
(106 KB)
Rolada Zdzisława.pdf
(397 KB)
Rolada z prosiaka.pdf
(90 KB)
Rolada z boczku.pdf
(96 KB)
Inne foldery tego chomika:
Balerony
Balerony(1)
Boczki
Boczki(1)
CHLEB
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin