wyparzacz.doc

(43 KB) Pobierz
Zatwierdzam:

 

 

 

Zatwierdzam:                                                                                                                                                                                  

                                                                                                                                             opracowano na podstawie :

Dokumentacja Techniczno – Ruchowa

Elektryczny wyparzacz gastronomiczny EWG – 1B

Producent: Fabryka Maszyn i Urządzeń Gastronomicznych KROMET

 

 

 

 

 

 

INSTRUKCJA BHP

Przy obsłudze elektrycznego wyparzacza gastronomicznego EWG – 1B

 

 

 

1.   Nie załączać agregatu wyparzacza przed napełnieniem wodą zbiornika, gdyż grozi to uszkodzeniem emalii ceramicznej zbiornika oraz elementu grzejnego;

 

2.   Zabrania się użytkowania wyparzacza, gdy zostanie stwierdzone uszkodzenie grzejnika, obluzowanie tablicy sterującej lub wtyczki;

 

3.   Należy zachować szczególną ostrożność przy wsadzaniu i wyjmowaniu kosza ze względu na gorącą wodę;

 

4.   Przestrzegać zasad obsługi wskazanych w Dokumentacji Techniczno Ruchowej;

 

5.  Wszelkie naprawy są dozwolone wyłącznie przez osoby uprawnione !

 

Zgłoś jeśli naruszono regulamin