Ciasta haccp.doc

(68 KB) Pobierz

5



5

START

Środki spulchniające



Miesienie z mąką

 

Formowanie i dekorowanie dekorowanie

 

 





Wypiek

 



 

 

Pakowanie

 



Schemat produkcji wyrobów z ciasta biszkoptowo-tłuszczowego

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



START

 





Jaja



Formowanie

 



 

Wypiek

 

Chłodzenie

Pakowanie





 

 

 

 

 

 

 

Schemat produkcji wyrobów z ciasta biszkoptowego(metoda na  ciepło)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cukier



Formowanie

 

 



Wypiek

 

 



 

Chłodzenie

 

 



Pakowanie

 

 

 

 

 

 

 

Schemat produkcji wyrobów z ciasta biszkoptowego (metoda na zimno)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaja

Tłuszcz

Woda

Mąka



Leżakowanie

II wałkowanie

III wałkowanie







 

 

 

 

 

 

 

 

 

Formowanie, przekładanie, dekoracje

Chłodzenie

IV wałkowanie

Pakowanie

Chłodzenie

Chłodzenie

 









 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Wypiek

 



 

 

 

 

 

 

 

...
Zgłoś jeśli naruszono regulamin