Ryż (dlinozernisty) - 80 uncji
Papryka - 2.
Rzodkiewka - 7-8 pc.
Cebula - 1 belki.
Ananasów w puszkach - 1 Bank
Prażone orzeszki ziemne - 100 gr.
Musztarda
Olej słonecznikowy
Ocet ryżowy
Sos sojowy
Przygotowanie:
Ugotować ryż do miękkości, zgodnie z instrukcją.
Chociaż ryż jest gotowany, paprykę pokroić w ćwierć pierścieni.
Rzodkiewki przeciąć na pół, a następnie pokroić w plasterki.
Rozkładamy ugotowany ryż (do ostygnięcia nieznacznie) w misce, top pieprz, następnie rzodkiewki.
Mój łuk, posiekać i dodać do salaterki.
Z spuścić puszki ananasów, tryb w drobną kostkę i dodać do potrawy.
Prażone orzeszki ziemne łamie w pół i dodać do sałatki.
Przygotować sos sałatkowy.
Weźmy sos sojowy (w stosunku - część 2), oleje roślinne (w stosunku od -2), ocet ryżowy (część), i gorczycy (część).
(Dla przykładu - 20 uncji, 20 uncji, 10 uncji, 10 uncji...)
Wymieszać dokładnie przygotowany sos.
Naprawiamy nasze sos sałatkowy, wymieszać lekko i podawać na ciepło.
To danie może być używany nie tylko jako przepis sałatka, ten przepis jest idealny jako pełnoprawny warzyw danie główne.
Anielskie