Pasta śledziowa.pdf
(
168 KB
)
Pobierz
Pasta śledziowa
Składniki:
4 płaty śledziowe
2 średnie cebule
½ kostki margaryny lub masła
3 jajka
Wykonanie:
Śledzie wymoczyć, aby nie były za słone.
Jajka ugotować na twardo.
Śledzie, cebule, jajka zemleć na maszynce.
Margarynę utrzeć.
Dodać zmieloną masę, wymieszać i przyprawić do smaku
solą i pieprzem
Smacznego!!!
Plik z chomika:
wielkibrat80
Inne pliki z tego folderu:
W sosie czosnkowym.pdf
(171 KB)
Z buraczkami.pdf
(173 KB)
Z porem.pdf
(170 KB)
Sałatka Bałkańska.pdf
(174 KB)
Czosnkowy śledzik.pdf
(172 KB)
Inne foldery tego chomika:
Ciasta
Drób
Jarmuż
Kasza gryczana
Krewetki
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin