Pasta z tuńczyka.pdf
(
30 KB
)
Pobierz
46983082 UNPDF
Pasta z tuńczyka
Składniki Przepis
5 jajek
puszka tuńczyka, a nawet dwie
w sosie własnym
czerwona papryka
mała cebulka
majonez
sól, pieprz
To typowa pasta do pieczywa, nieźle smakuje na
grzankach polana odrobiną dobrego keczupu. Jajka
ugotować na twardo, pokroić w małą kosteczkę,
podobnie posiekać paprykę i cebulkę. Wszystko
wymieszać z odsączonym tuńczykiem i dodać tyle
majonezu, żeby Wam smakowało. Przyprawić solą,
pieprzem, ewentualnie ostrą papryką.
Plik z chomika:
t500
Inne pliki z tego folderu:
Żydowska sałatka warzywna.pdf
(44 KB)
Żurek z chrzanem i śmietaną.pdf
(73 KB)
Żurek po kielecku.pdf
(85 KB)
Żurek na skrzydełku.pdf
(43 KB)
Żurek.pdf
(30 KB)
Inne foldery tego chomika:
330 Ciast
Balerony
Boczki
Ewa Wachowicz-przepisy
Kawa
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin