Przekąska 2 .txt

(0 KB) Pobierz
Przek�ska II 

Przygotowanie: 10 min.

Oczekiwanie: 15 minut

Sma�enie: 5 minut

Trudno��: Bardzo �atwe


Sk�adniki

�		0,5 kg w�tr�bki drobiowej
		
�		olej,s�l , pieprz i ga�ka muszkato�owa
		
�		kilka obgotowanych lisci kapusty w�oskiej
		
 
		
 
		
 
		

Etapy przygotowania

1.		Dobrze wysma�amy w�tr�bk�. Os�czamy z t�uszczu i kroimy w plastry.
				
2.		w miseczce ��czymy s�l z pieprzem i ga�k� muszkato�ow�.
				
3.		Na liscie kapusty w�oskiej k�adziemy plastry watr�bki obok stawiamy przyprawy i w nich maczamy w�tr�bk�.
Zgłoś jeśli naruszono regulamin