Zupa-krem z pieczarek-1.pdf
(
19 KB
)
Pobierz
4243835 UNPDF
Zupa-krem z pieczarek
2 filiżanki pokrojonych świeżych pieczarek
1/2 łyżeczki suszonej cebuli
szczypta suszonego czosnku
1/4 łyżeczki soli
1 1/2 filiżanki bulionu
1 filiżanka gęstej śmietany
Sposób wykonania :
Do średniej wielkości rondelka włożyć grzyby, przyprawy i zalać bulionem.
Nastawić regulator na poziom WYSOKI i ogrzewać 6 - 8 minut.
Raz przemieszać w trakcie gotowania.
Zmiksować, aby zupa miała konsystencję kremu.
Wstawić całe danie do kuchenki i ogrzewać na poziomie ŚREDNIO WYSOKIM
przez 6 - 7 minut, aż zacznie wrzeć.
Plik z chomika:
karolinkaaaa91
Inne pliki z tego folderu:
Zupa meksykańska, Naleśniki z mięsnym sosem.doc
(24 KB)
Zupa meksykańska, Sos do placków ziemniaczanych.doc
(24 KB)
Zupa gulaszowa.doc
(25 KB)
Żurek z chrzanem i śmietaną.pdf
(73 KB)
Żurek po kielecku.pdf
(85 KB)
Inne foldery tego chomika:
Ciasteczka świąteczne
Dania na Wielkanoc
Przepisy kulinarne
przepisy na ciasta,ciastka,desery
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin