Drób1 podzial.doc

(62 KB) Pobierz
Drób

Drób

 

Nazwa produktu

B

T

W

Blonnik

IG

Baton szynkowy z indyka

14.9

9.3

0.1

-

-

Baton z kurczaka

16.7

8.6

0.1

-

-

Ges pieczona

28.0

22.4

0.0

-

-

Indyk

15.9

5.7

0.3

-

-

Indyk pieczony

30.2

7.7

0.0

-

-

Indyk piersi bez skóry

21.3

2.6

0.0

-

-

Indyk podudzie ze skóra

15.7

8.9

0.0

-

-

Indyk skrzydlo ze skóra

16.5

11.4

0.0

-

-

Indyk udo bez skóry

19.5

4.4

0.0

-

-

Indyk udo ze skóra

18.4

6.4

0.0

-

-

Kaczka pieczona

22.8

23.6

0.0

-

-

Kielbasa jalowcowa z kurczaka

19.0

17.9

0.1

-

-

Kielbasa mazurska z indyka

14.8

7.7

0.1

-

-

Kielbasa podsuszana z kurczaka

21.7

8.4

0.0

-

-

Kielbasa szynkowa z indyka

17.2

2.0

0.2

-

-

Kielbasa szynkowa z kurczaka

16.2

...
Zgłoś jeśli naruszono regulamin