Marmurkowe jaja przepi�rcze na sa�atce Sk�adniki * 20 szt. jaj przepi�rczych, * 800 g fasolki szparagowej, * 2 puszki tu�czyka, * 120 g pomidor�w koktajlowych, * 1 �wie�y og�rek, * 1 cebula, * 30 ml oliwy z oliwek, * 10 ml octu balsamicznego Kamis, * 1 �y�ka Przyprawy Specjalite Pomidory z bazyli� i czosnkiem Kamis, * s�l, pieprz, * 2 �y�eczki Herbaty czarnej li�ciastej Irving Daily Superior Opis przygotowania Jaja ugotowa� w wodzie z herbat� i sol�. Nast�pnie pokruszy� skorupk� ale jej nie zdejmowa�. W�o�y� jajka zn�w do wody z herbat�, ale ju� nie gotowa�. Fasolk� ugotowa� w wodzie z sol� i cukrem. Odcedzi�, doda� tu�czyka w kawa�kach, pomidory, plastry og�rka i cebuli. Doda� obrane jaja, ca�o�� posypa� Przypraw�, obficie skropi� oliw� i octem balsamicznym.
jabolek67