schemat tech. zimne kombinacje potraw.doc

(24 KB) Pobierz
Restauracja

Restauracja

„U KRYSTYNY”

ul. Górska 23

34-120 Andrychów

Schemat procesu technologicznego

Z.4.4.4 a

Egzemplarz nr 1

Strona 1 z 1

Data: 04.10.2007.

Wydanie 01 / 2007

Podpis

Data

Opracował:

Paweł Nowak

 

 

Zatwierdziła:

Jan Nowak

 

 

 

F.ZIMNE KOMBINACJE POTRAW

                   

          Przyjęcie wędlin,serów

Twarogów CCP1



 

 





Mięso po obróbce cieplnej                                Surowiec gotowy- zimny                     Przechowywani wędlin,



Serów CCP2 

 

 

Obróbka wstępna





 

 



                                                                        Zalanie galaretą                                           galareta

przyrządzona z  wywaru

 

 

 

 



dodatki,warzywa,owoce                                        GARNIROWANIE



                                                                    



 

 

 

                                            Przechowywanie w lodówce

                                                                     CCP3      

 

 

 

 

 



Naczynia, sztućce                                        SERWOWANIE                       

Zgłoś jeśli naruszono regulamin