Zupa-krem z pieczarek1.pdf
(
19 KB
)
Pobierz
4243835 UNPDF
Zupa-krem z pieczarek
2 filiżanki pokrojonych świeżych pieczarek
1/2 łyżeczki suszonej cebuli
szczypta suszonego czosnku
1/4 łyżeczki soli
1 1/2 filiżanki bulionu
1 filiżanka gęstej śmietany
Sposób wykonania :
Do średniej wielkości rondelka włożyć grzyby, przyprawy i zalać bulionem.
Nastawić regulator na poziom WYSOKI i ogrzewać 6 - 8 minut.
Raz przemieszać w trakcie gotowania.
Zmiksować, aby zupa miała konsystencję kremu.
Wstawić całe danie do kuchenki i ogrzewać na poziomie ŚREDNIO WYSOKIM
przez 6 - 7 minut, aż zacznie wrzeć.
Plik z chomika:
zlosliwa_malpa
Inne pliki z tego folderu:
Zupa pomidorowa z mozzarellą.docx
(28 KB)
Zupa Tom yom khaa.docx
(31 KB)
Zupa borowikowa w dwóch kolorach.docx
(33 KB)
Zupa borowikowa z grzybowym vol au vent.docx
(34 KB)
Zupa borowikowa z nutą tymianku.docx
(33 KB)
Inne foldery tego chomika:
☆ Inspiracje
☆ Na zdrowie ;)
Alkohole
Ciasta i ciastka zakonnic
dania indyjskie
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin