Seler Przydatne właściwości selera. Weight Loss Seler Hipokrates zalecał ją jako środek do leczenia różnych dolegliwości. Seler ma czystek, odmładzające i tonik wpływ na organizm. Afrodyzjak, zwiększa się psychicznego i fizycznego, i zwiększa ogólny ton ciała. Ma działanie moczopędne, reguluje ciśnienie krwi, wzmacnia układ odpornościowy. Dodano seler w żywności przyczynia się do lepszego rozwoju soku żołądkowego, ułatwia trawienie białek i zapobiega wzdęcia. Jak jeść seler Niektórzy nie lubią selera, gdy szczególny zapach i smak. Ci, którzy nadal chcą się przyłączyć, otworzyć mały sekret: przede wszystkim olejki eteryczne, nasion, a tym samym są one silniejsze zapach, a najmniej - w korzeniach. Zieloni - gdzieś pomiędzy. Dlatego też, jeśli nie lubisz zapach selera, oparta na warzywa korzeniowe. Nie można całkowicie seler: korzeń jest najczęściej gotowana lub pieczona, wynika spożywane na surowo lub duszone lub smażone nich liście - są wykorzystywane jako zioła i nasiona - w przyprawy. Seler zawiera dużą ilość soli. Dlatego też mogą korzystać z miejsca soli. Obecność organicznych seler kwas glutaminowy może być stosowany w kuchni jako nieszkodliwe wzmacniacz smaku i zapachu. Seler i utrata masy ciała Naukowcy uspokajają, że seler - jest to naturalny spalacz tłuszczu. On ma "negatywnych kalorii", tzn., gdy używane organizm otrzymuje mniej kalorii niż wydaje się na nauce. Seler Soup Diet " Istnieje diety pohudatelnaya, który nazywany jest "zupa z selera. Przeznaczone ono przez tydzień. Siedem dni, zaleca się spożywać warzywa z wyjątkiem ziemniaków i owoców, z wyjątkiem bananów i winogron, pić wodę mineralną bez gazu lub wody pitnej, bez ograniczeń. Ale najważniejsze - trzeba codziennie jeść na talerz zupy seler. Jego receptura opracowana przez amerykańskich chirurgów, w celu korzystania z tej otyłych naczyń przed zabiegiem można zrzucić zbędne kilogramy. Ta zupa znany również jako spalanie tłuszczu.
cromac2016