Zestaw 1 I sniadanie ok. 450 kcal * Zupa mleczna: mleko 1,5 % (300 g) 1 duza szklanka musli z orzechami i rodzynkami (30 g) 3 lyzki * Kanapka z poledwica: grahamka (50 g) 1/2 sztuki margaryna (5 g) 1 plaska lyzeczka poledwica (20 g) 2 cienkie plasterki rzodkiewka (40 g)4 sztuki natka do posypania (5 g) 1 lyzeczka * Herbata owocowa II sniadanie ok. 180 kcal * Jogurt owocowy (150 g) 1 opakowanie * Chleb zytni razowy wytrawny (30 g) 1 cienka kromka Obiad ok. 630 kcal * Zupa jarzynowa z brukselka: brukselka (100 g) 8 sztuk wloszczyzna (50 g) olej (4 g) 1 lyzeczka ziemniaki (50 g) 1 sztuka * Losos pieczony: losos (100 g) olej (4 g) 1 lyzeczka ziemniaki (50 g) 1 sztuka * Ziemniaki z wody (150 g) 3 sztuki * Brokuly z wody (100 g) 1/2 szkalanki * Sur�wka z pomidora, og�rka, cebuli: pomidor (50 g) 1 maly og�rek (50 g) 1/2 sredniego cebula (10 g) 2 krazki * Sok marchwiowo-pomaranczowy (250 g) 1 szklanka Podwieczorek ok. 136 kcal * Banan 200 g - 1 duzy Kolacja ok. 360 kcal * Salatka z serem z�ltym ser z�lty (40 g) 2 plasterki fasola czerwona konserwowa (50 g) 3 lyzeczki pomidor (50 g) 1maly og�rek (50 g) 1/2 sredniego * Chleb zwykly (60 g) 2 cienkie kromki * Margaryna (5 g) 1 plaska lyzeczka * Woda mineralna Zestaw 2 I sniadanie ok. 450 kcal * Kanapka z twarozkiem: chleb mieszany z soja (80 g) 2 kromki margaryna (10 g) 2 plaskie lyzeczki serek ziarnisty (80 g) 2 czubate lyzki szczypiorek (10 g) 1 lyzka * Sur�wka z pora: por (100 g) 1/2 duzego jogurt naturalny (50 g) 1/3 opakowania * Herbata owocowa II sniadanie ok. 180 kcal * Kefir (200 g) 1 opakowanie * Platki kukurydziane (24 g) 6 plaskich lyzek Obiad ok. 630 kcal * Kapusniak: kapusta wloska (80 g) 4 liscie mleko 1,5 % (50 g) 3 lyzki wloszczyzna (50 g) olej (4 g) 1 lyzeczka ziemniaki (50 g) 1 sztuka * Mlode ziemniaki z jajkiem sadzonym: mlode ziemniaki (100 g) 2 sztuki jajko sadzone (50 g) 1 sztuka olej (4 g) 1 lyzeczka * Mleko zsiadle (250 g) 1 szklanka * Fasolka szparagowa (100 g) 8 lyzek * Deser maliny (150 g) 1 szklanka polane jogurtem naturalnym (50 g ) 1/3 opakowania Podwieczorek ok. 180 kcal * Sok marchwiowo-jablkowo-pomaranczowy (200 g) 1 niepelna szklanka * Buleczka owsiana (25 g) 1/2 sztuki Kolacja ok. 360 kcal * Salatka z soja kukurydza (20 g) 1 lyzka soja (40 g) 2 lyzki szynka (30 g) 1 sredni plaster papryka czerwona (50 g) 1/4 sredniej ananas (70 g) 2 plastry * Woda mineralna Zestaw 3 I sniadanie ok. 450 kcal * Zupa mleczna mleko 1,5 % (300 g) 1 duza szklanka platki owsiane (30 g) 3 lyzki * Kanapki z szynka z indykiem i cykoria: bulka sojowa (50 g) 1 sztuka szynka z indyka (40 g) 2 plastry cykoria (50 g) 1 mala * Herbata bez cukru II sniadanie ok. 180 kcal * Maslanka (300 g) 1 duza szklanka * Chleb chrupki (20 g) 2 kromki Obiad ok. 630 kcal * Zupa krem z kalafiora: kalafior(100g) 1/2 szklanki mleko 1,5% (50 g) 3 lyzki wloszczyzna (50 g) olej (4 g) 1 lyzeczka grzanki z bulki paryskiej (20 g) 1 sztuka * Schab pieczony: schab (100 g) olej (8 g) 2 lyzeczki * Ziemniaki z wody (150 g) 3 sztuki * Szpinak (100 g) 1/2 szklanki * Sur�wka z pomidora i papryki: pomidor (50 g} 1 maly papryka {50 g) 1/4 sredniej * Deser banan (100 g) 1 maly Podwieczorek ok. 180 kcal * Sok ananasowy (300 g) 1 duza szklanka Kolacja ok. 360 kcal * Salatka z bobu: b�b gotowany (200 g) papryka czerwona (50 g) 1/4 sredniej jablko (70 g) 1/2 sredniego oliwa z oliwek (8 g) 2 lyzeczki sok z cytryny i musztarda do smaku * Pumpernikiel (30 g) 1 kromka * Woda mineralna Zestaw 4 I Sniadanie ok. 450 kcal * Kanapki z pasta rybna: chleb zytni razowy z soja i slonecznikiem (80 g) 2 kromki twarozek (50 g) 1,5 lyzki makrela wedzona (50g) * Salata z oliwa: salata (100g) 6 duzych lisci oliwa z oliwek (8 g) 2 plaskie lyzeczki * Herbata bez cukru II sniadanie ok. 180 kcal * Nap�j mleczny jogurtowy (200 g) 1 niepelna szklanka Obiad ok. 630 kcal * Chlodnik: botwina f 100 g) wloszczyzna (50 g) olej (4 g) 1 lyzeczka . og�rek (20 g) 1/4 sredniego szczypiorek (10 g) 1 lyzka rzodkiewki (10 g) 1 sztuka kefir (100 g) 1/2 opakowania jajko (25 g) 1/2 sztuki * Piers z indyka z rusztu: mieso z piersi indyka (l00g) olej (8 g) 2 lyzeczki * Ziemniaki puree (l 50 g) 5 lyzek * Sur�wka z marchwi i jablka: marchew (50 g) 1/2 szklanki jablko (50 g) 1/2 malego * Sok z czarnej porzeczki (300 g) 1 duza szklanka Podwieczorek ok. 180 kcal * Jogurt morelowy (150 g) 1 opakowanie * Pumpernikiel (30 g) 1 kromka Kolacja ok. 360 kcal * Salatka z kurczaka: kukurydza konserwowa (50 g) 3 lyzki kurczak gotowany (50 g) ryz brazowy (40 g) 3 plaskie lyzki ananas (70 g) 2 plastry jogurt naturalny (100 g) 3/4 opakowania * Woda mineralna Zestaw 5 I Sniadanie ok. 450 kcal * Kanapki z z�ltym serem: chleb zytni razowy (80 g) 2 kromki margaryna (10 g) 2 plaskie lyzeczki ser z�lty (40 g) 2 plasterki * Sur�wka z og�rka, pomidora i kukurydzy: og�rek (100 g) 1 sredni kukurydza konserwowa (50 g) 3 lyzki pomidor (50 g) 1maly * Herbata owocowa II sniadanie ok. 180 kcal * Serek waniliowy (100 g) 1/2 duzego opakowania Obiad ok. 630 kcal * Zupa fasolowa: fasola biala (50 g) 1/4 .szklanki mleko 1,5% (50 g) 3 lyzki wloszczyzna (50 g) olej (4 g) 1 lyzeczka ziemniaki (50 g) 1 sztuka * Kurczak duszony w warzywach: mieso z piersi kurczaka (100 g) kielki sojowe (20 g) 1 lyzka wloszczyzna (50 g) maka (5 g) 1 lyzeczka * Kasza gryczana (30 g) 3 plaskie lyzki Podwieczorek ok. 180 kcal * Winogrona (200 g) 1 srednia kisc Kolacja ok. 360 kcal * Salatka grecka: ser Feta (40 g) pomidor (50 g) 1 maly og�rek (50 g) 1/2 sredniego cebula (20 g) 4 krazki * Pumpernikiel (60 g) 2kromki * Woda mineralna Zestaw 6 I Sniadanie ok. 450 kcal * Platki na mleku: mleko 1,5% (300 g) 1 duza szklanka platki kukurydziane wzbogacane (20 g) 5 lyzek otreby pszenne {10 g) 2 lyzki * Kanapki z tunczykiem: chleb zytni razowy z soja i slonecznikiem (60 g) 2 cienkie kromki margaryna (5 g) 1 plaska lyzeczka tunczyk w sosie, wlasnym (50 g) 1/3 puszki pomidor (50 g) 1 maly koperek do posypania * Herbata owocowa II sniadanie 180 kcal * Banan (200 g) 1 duzy Obiad ok. 630 kcal * Zupa z fasolka szparagowe: fasolka szparagowa (60 g) 1 szklanka ziemniaki (50 g) 1 sztuka wloszczyzna (50 g) olej (4 g) 1 lyzeczka * Sznycel cielecy z rusztu: cielecina (100 g) olej (8 g) 2 lyzeczki * Ziemniaki puree (150 g) 5 lyzek * Sur�wka z pora: por (100 g) 1/2 duzego jablko (50 g) 1/2 malego jogurt naturalny (50 g) 1/3 opakowania * Sok z owoc�w tropikalnych (300 g) 1 duza szklanka Podwieczorek ok. 180 kcal * Kefir (200 g) 1 opakowanie * Jablko (140 g) 1 sztuka Kolacja ok. 360 kcal * Kanapki z poledwica i z�ltym serem: chleb zytni razowy z soje i slonecznikiem (60 g} 2 cienkie kromki margaryna (10 g) 2 plaskie lyzeczki poledwica sopocka (20 g) 2 cienkie plasterki ser z�lty (20 g) 1 plaster * Salata z oliwa i kielkami sojowymi: salata (60 g) 5 duzych lisci oliwa z oliwek (4 g) 1 lyzeczka kielki sojowe (10 g) 1 lyzeczka * Woda mineralna Zestaw 7 I Sniadanie ok. 450 kcal * Kanapki z twarozkiem; pumpernikiel (80 g) 2 grube kromki margaryna (10 g) 2 lyzeczki twarozek (100 g) 2,5 czubatej lyzki rzodkiewki (50 g) 5 sztuk szczypiorek (10 g) 1 lyzeczka * Sok wielowarzywny (300 g) 1 duza szklanka II sniadanie ok. 180 kcal * Jogurt naturalny (150 g) 1 opakowanie * Platki kukurydziane wzbogacane (24 g) 6 lyzek Obiad ok. 630 kcal * Zupa pomidorowa: pomidor (100 g) 1 sredni wloszczyzna (50 g) olej (4 g) 1 lyzeczka . ryz bryzowy (30 g) 2plaskie lyzki * Pulpety sojowe: soja (40 g} 2 lyzki olej (8 g) 2 lyzki bulka (20 g) 1/2 sztuki jajo (10 g) 1/5 sztuki wloszczyzna (50 g) * Ziemniaki z wody (150 g) 5 lyzek * Sur�wka z kapusty czerwonej (100 g) 3 lyzki * Woda mineralna Podwieczorek ok. 180 kcal * Mleko 1,5% (250 g) 1 szklanka * Truskawki (200 g) 1,5 szklanki Kolacja ok. 360 kcal * Ryba po grecku: morszczuk (80 g) warzywa (100 g) olej (S g)...
ala61-61