Polędwica na grzance.pdf
(
40 KB
)
Pobierz
70612881 UNPDF
Polędwica na grzance
Składniki
2 plastry ( po 3 ag) surowej polędwicy, 2 kawałki bułki paryskiej,
2 łyżeczki masła, natka pietruszki, pieprz, sól
Sposób przyrządzania
Polędwicę lekko rozbić, posypać pieprzem, usmażyć. Kromki bułki podsmażyć na maśle i
położyć na nich polędwicę. Pozostałe masło utrzeć posiekaną pietruszką i połołyć na
grzance polędwicą.
1 porcja zawiera: 7, 8 g białka, 8 g tłuszczu, 0,7 g błonnika, 33 mg cholesterolu.
Plik z chomika:
witmat1
Inne pliki z tego folderu:
_eBooks.PL_Kuchnia-GRIL.pdf
(288 KB)
7 patentów na idealnego grilla.pdf
(705 KB)
13 przepisów na bezmięsne dania z grilla.pdf
(1144 KB)
43.jpeg
(89 KB)
50 przepisów_Mięso_wołowina_wieprzowina_Góra_1991.pdf
(12339 KB)
Inne foldery tego chomika:
JAN PAWEŁ II
Klaus Kinski
Pociągi Pancerne
Pliki dostępne do 08.07.2024
Pliki dostępne do 16.11.2022
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin