Kurczak z rozmarynem.pdf
(
28 KB
)
Pobierz
70612830 UNPDF
Kurczak z rozmarynem
Składniki
Kurczak, łyżka roztartych suszonych listków rozmarynu lub 2 łyżki świeżych, łyżka soku z
cytryny, 2-3 łyżki masła roślinnego, pół łyżeczki soli
Sposób przyrządzania
Umytego i osuszonego kurczaka natrzeć solą i rozmarynem od wewnątrz i z zewnątrz,
skropić sokiem z cytryny, zostawić na 2-3 godz. w chłodnym miejscu. Ułożyć w
brytfannie, obłożyć plasterkami masła, wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec około
godziny, często polewając wytworzonym sosem. 100 g - 135 kcal.
Plik z chomika:
witmat1
Inne pliki z tego folderu:
_eBooks.PL_Kuchnia-GRIL.pdf
(288 KB)
7 patentów na idealnego grilla.pdf
(705 KB)
13 przepisów na bezmięsne dania z grilla.pdf
(1144 KB)
43.jpeg
(89 KB)
50 przepisów_Mięso_wołowina_wieprzowina_Góra_1991.pdf
(12339 KB)
Inne foldery tego chomika:
JAN PAWEŁ II
Klaus Kinski
Pociągi Pancerne
Pliki dostępne do 08.07.2024
Pliki dostępne do 16.11.2022
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin