Pasze Hodowla.pdf

(32 KB) Pobierz
L ISTA KOMPONENTÓW PASZOWYCH
26 BIAŁKO ZIEMNIACZANE
27 ŚRUTA PSZENśYTNIA
28 FOSFORAN
29 ŚRUTA PSZENNA
30 ŚRUTA JĘCZMIENNA
31 KONCENTRAT BIAŁKA SOI
32 WYSŁODKI BURACZANE
1 POEKSTRAKCYJNA ŚRUTA
SŁONECZNIKOWA
2 KIEŁKI SŁODOWE
3 POEKSTRAKCYJNA ŚRUTA
RZEPAKOWA
4 ŚRUTA Z NASION BOBIKU
5 MĄCZKA RYBNA
6 PROSO
7 POEKSTRAKCYJNA ŚRUTA SOJOWA
8 KREDA PASTEWNA
9 WYSŁODKI BURACZANE
10 PEŁNOTŁUSTE NASIONA SOI
11 BOBIK
12 ŁUBIN śÓŁTY
13 ŁUBIN WĄSKOLISTNY
14 RZEPAK
15 OTRĘBY PSZENNE
16 OWIES CZARNY
17 KUKURYDZA
18 OWIES
19 śYTO
20 MĄCZKA MIĘSNO KOSTNA
21 PSZENICA
22 MAKUCHY RZEPAKOWE
23 WYCIERKA ZIEMNIACZANA
GRANULOWANE
33 EKSTRUDOWANA KUKURYDZA
34 HEMOGLOBINA
35 SUSZ PRASOWANY
36 WYWAR SUSZONY
37 FOSFORAN 1 WAPNIOWY
38 SUSZ Z TRAW
39 FOSFORAN 2 WAPNIOWY
40 KREDA GRYS
41 POEKSTRAKCYJNA ŚRUTA LNIANA
42 PSZENśYTO
43 WYTŁOKI SŁONECZNIKOWE
44 MŁÓTO BROWARNIANE
45 MELASA
46 ŚRUTA OWSIANA
47 OWIES NAGI
48 WYWAR GORZELNIANY SUSZONY
49 KAZEINA
50 DROśDśE PASZOWE
GRANULOWANA
24 JĘCZMIEŃ
25 ŚRUTA śYTNIA
DLA KAśDEJ Z PASZ NALEśY OPRACOWAĆ:
1. GRUPA KOMPONENTÓW – SYSTEMATYKA
2. POZIOM BIAŁKA OGÓLNEGO
3. POZIOM WŁÓKNA SUROWEGO
4. ENERGIA METABOLICZNA (DRÓB, TRZODA) DLA ZBÓś
5. CZYNNIKI ANTYśYWIENIOWE
6. ZASTOSOWANIE
7. CECHY CHARAKTERYSTYCZNE
895732596.031.png 895732596.032.png 895732596.033.png 895732596.034.png 895732596.001.png 895732596.002.png 895732596.003.png 895732596.004.png 895732596.005.png 895732596.006.png 895732596.007.png 895732596.008.png 895732596.009.png 895732596.010.png 895732596.011.png 895732596.012.png 895732596.013.png 895732596.014.png 895732596.015.png 895732596.016.png 895732596.017.png 895732596.018.png 895732596.019.png 895732596.020.png 895732596.021.png 895732596.022.png 895732596.023.png 895732596.024.png 895732596.025.png 895732596.026.png 895732596.027.png 895732596.028.png 895732596.029.png 895732596.030.png
 
Zgłoś jeśli naruszono regulamin