Pasze Hodowla.pdf
(
32 KB
)
Pobierz
L
ISTA KOMPONENTÓW PASZOWYCH
26
BIAŁKO ZIEMNIACZANE
27
ŚRUTA PSZENśYTNIA
28
FOSFORAN
29
ŚRUTA PSZENNA
30
ŚRUTA JĘCZMIENNA
31
KONCENTRAT BIAŁKA SOI
32
WYSŁODKI BURACZANE
1
POEKSTRAKCYJNA ŚRUTA
SŁONECZNIKOWA
2
KIEŁKI SŁODOWE
3
POEKSTRAKCYJNA ŚRUTA
RZEPAKOWA
4
ŚRUTA Z NASION BOBIKU
5
MĄCZKA RYBNA
6
PROSO
7
POEKSTRAKCYJNA ŚRUTA SOJOWA
8
KREDA PASTEWNA
9
WYSŁODKI BURACZANE
10
PEŁNOTŁUSTE NASIONA SOI
11
BOBIK
12
ŁUBIN śÓŁTY
13
ŁUBIN WĄSKOLISTNY
14
RZEPAK
15
OTRĘBY PSZENNE
16
OWIES CZARNY
17
KUKURYDZA
18
OWIES
19
śYTO
20
MĄCZKA MIĘSNO
KOSTNA
21
PSZENICA
22
MAKUCHY RZEPAKOWE
23
WYCIERKA ZIEMNIACZANA
GRANULOWANE
33
EKSTRUDOWANA KUKURYDZA
34
HEMOGLOBINA
35
SUSZ PRASOWANY
36
WYWAR SUSZONY
37
FOSFORAN
1
WAPNIOWY
38
SUSZ Z TRAW
39
FOSFORAN
2
WAPNIOWY
40
KREDA
GRYS
41
POEKSTRAKCYJNA ŚRUTA LNIANA
42
PSZENśYTO
43
WYTŁOKI SŁONECZNIKOWE
44
MŁÓTO BROWARNIANE
45
MELASA
46
ŚRUTA OWSIANA
47
OWIES NAGI
48
WYWAR GORZELNIANY SUSZONY
49
KAZEINA
50
DROśDśE PASZOWE
GRANULOWANA
24
JĘCZMIEŃ
25
ŚRUTA śYTNIA
DLA KAśDEJ Z PASZ NALEśY OPRACOWAĆ:
1.
GRUPA KOMPONENTÓW – SYSTEMATYKA
2.
POZIOM BIAŁKA OGÓLNEGO
3.
POZIOM WŁÓKNA SUROWEGO
4.
ENERGIA METABOLICZNA (DRÓB, TRZODA) DLA ZBÓś
5.
CZYNNIKI ANTYśYWIENIOWE
6.
ZASTOSOWANIE
7.
CECHY CHARAKTERYSTYCZNE
Plik z chomika:
lulka87
Inne pliki z tego folderu:
ph.pdf
(3458 KB)
POWTARZALNOSC1.ppt
(1243 KB)
ODZIEDZICZALNOŚĆ1.ppt
(1476 KB)
Pasze Hodowla.pdf
(32 KB)
PASZE opracowanie.doc
(133 KB)
Inne foldery tego chomika:
Dokumenty zootechnika Isem
Galeria
Prywatne
sem 5
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin