Zupa-krem z pieczarek1.pdf
(
19 KB
)
Pobierz
4243835 UNPDF
Zupa-krem z pieczarek
2 filiżanki pokrojonych świeżych pieczarek
1/2 łyżeczki suszonej cebuli
szczypta suszonego czosnku
1/4 łyżeczki soli
1 1/2 filiżanki bulionu
1 filiżanka gęstej śmietany
Sposób wykonania :
Do średniej wielkości rondelka włożyć grzyby, przyprawy i zalać bulionem.
Nastawić regulator na poziom WYSOKI i ogrzewać 6 - 8 minut.
Raz przemieszać w trakcie gotowania.
Zmiksować, aby zupa miała konsystencję kremu.
Wstawić całe danie do kuchenki i ogrzewać na poziomie ŚREDNIO WYSOKIM
przez 6 - 7 minut, aż zacznie wrzeć.
Plik z chomika:
tatanka.com
Inne pliki z tego folderu:
Zupa ziemniaczana krem.doc
(19 KB)
kremowa zupa ziemniaczana z wędzonym łososiem 1b.jpg
(861 KB)
kremowa zupa ZIEMNIACZANA Z WĘDZONYM ŁOSOSIEM (2).jpg
(871 KB)
Veloute warzywne czyli zupa krem z brokułów.doc
(87 KB)
SZPARAGOWA zupa KREM (2).jpg
(890 KB)
Inne foldery tego chomika:
1 Z WARZYW
BARSZCZE
BULIONY i ROSOŁY
CHIŃSKIE
CHŁODNIKI
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin