browar schemat para(1).pdf

(19 KB) Pobierz
CZUJNIKI TEMPERATURY:
1. KadŸ zacierno-warzelna nad samym mieszad³em
2. KZ-W w po³owie wysokoœci
- Rurka pionowa w pokrywie + 2 czujniki w œrodku
3. KadŸ filtracyjna
- kapilara 10-15cm nad filtrem - pod mieszad³em!
HLT
80l
4. HLT
- czujnik w zbiorniku
- czujnik na wejœciu do KF (opaska + izolacja)
5. Wymiennik brzeczka OUT
6. Wymiennik woda OUT
GZ 1/2”
ZRASZACZ
1/2”
KAD
ZACIERONO-WARZELNA
3/4”
1/2”
1”
1”
POMPA
1/2”
GW 1/2”
1/2”
GW 1/2” na wymiennik
Nypel
Kwasiak
Alu
1002863453.033.png 1002863453.034.png 1002863453.035.png 1002863453.036.png 1002863453.001.png 1002863453.002.png 1002863453.003.png 1002863453.004.png 1002863453.005.png 1002863453.006.png 1002863453.007.png 1002863453.008.png 1002863453.009.png 1002863453.010.png 1002863453.011.png 1002863453.012.png 1002863453.013.png 1002863453.014.png 1002863453.015.png 1002863453.016.png 1002863453.017.png 1002863453.018.png 1002863453.019.png 1002863453.020.png 1002863453.021.png 1002863453.022.png 1002863453.023.png 1002863453.024.png 1002863453.025.png 1002863453.026.png 1002863453.027.png 1002863453.028.png 1002863453.029.png 1002863453.030.png 1002863453.031.png 1002863453.032.png
 
Zgłoś jeśli naruszono regulamin