Sałatka warzywna z soczewicą.pdf

(31 KB) Pobierz
36431131 UNPDF
Sałatka warzywna z soczewicą
Składniki Przepis
woreczek soczewicy do
szybkiego gotowania
puszka kukurydzy
5 marchewek
puszka fasolki (czerwonej, białej
albo zielonej)
3 ogórki konserwowe
garść pieczarek marynowanych
4 jajka na twardo
jabłko
majonez
musztarda
sól, pieprz, ostra papryka
Marchewkę ugotować, pokroić w kostkę. Pokroić też
ogórki, jajka, jabłko i pieczarki. Wymieszać z
odsączoną kukurydzą i ugotowaną według instrukcji
na opakowaniu soczewicą oraz fasolką. Wymieszać
według uznania z majonezem i musztardą i doprawić
na ostro.
Smacznego.
36431131.001.png
Zgłoś jeśli naruszono regulamin