Sałatka wiosenno- chińska .doc

(0 KB) Pobierz

SKŁADNIKI: dwie zupki chińskie ostre, 1/2 puszki kukurydzy, 1/2 puszki groszku, por, 1/2 ogórka świeżego, papryka konserwowa (ok. 5 kawałków), kapusta pekińska (ok. 5 liści), szczypiorek, 3 ząbki czosnku, 1/2 szkl. jogurtu naturalnego, 1/2 szkl. majonezu Winiary, sól, pieprz WYKONANIE: Makaron z zupek chińskich zalać wrzątkiem (na 3 min) i odcedzić. Ogórek, kapustę, por, paprykę pokroić w kostkę, szczypior drobno. Dodać groszek i kukurydzę. Wszystko do miski i zalać sosem z: jogurtu, majonezu, wyciśniętego czosnku, wszystkich dodatków z zupek, soli, pieprzu.

...
Zgłoś jeśli naruszono regulamin