Sos tatarski1.pdf
(
29 KB
)
Pobierz
13587650 UNPDF
Sos tatarski
Składniki:
30 dkg sosu majonezowego, 50 ml śmietany, 6-8 ogórków kwaszonych, 4 dkg grzybków
marynowanych, 2 dkg kaparów, natka pietruszki, sól, pieprz, przyprawa do zup, cukier i
musztarda do smaku.
Sposób przyrządzenia:
Ogórki obrać, pokrajać w drobną kostkę razem z grzybkami połączyć z majonezem,
śmietaną, opłukanymi kaparami, posiekaną natką pietruszki, doprawić do smaku. Sos
podawać do potrawa mięsnych, warzyw, ryb, jaj.
Plik z chomika:
tatanka.com
Inne pliki z tego folderu:
Sos myśliwski.docx
(13 KB)
Sos pomarańczowy.doc
(19 KB)
Sos po kapitańsku.doc
(23 KB)
Sos allioli.doc
(19 KB)
Sos szary.doc
(19 KB)
Inne foldery tego chomika:
>dip
>VINNEGRETY
BAZA
Chutneye
dip
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin