Karta szkoleń (załącznik do instrukcji)(7).doc

(69 KB) Pobierz
KARTA



DOBRA PRAKTYKA PRODUKCYJNA I HIGIENICZNA GMP / GHP

KARTA

Karta szkoleń

 

Data szkolenia:

Autor: Piotr Bigosiński. Kopiowanie, przedruk, powielanie bez zgody autora zabronione

Rodzaj szkolenia:

 

Miejsce szkolenia:

 

Prowadzący szkolenie:

 

Cel szkolenia:

 

Temat szkolenia:

Autor: Piotr Bigosiński. Kopiowanie, przedruk, powielanie bez zgody autora zabronione

 

Uczestnicy szkolenia

Imię nazwisko

Stanowisko

Podpis uczestnika

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Piotr Bigosiński. Kopiowanie, przedruk, powielanie bez zgody autora zabronione

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor: Piotr Bigosiński. Kopiowanie, przedruk, powielanie bez zgody autora zabronione

Do obowiązkowego stosowania na podstawie rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 26 kwietnia 2004 r. w sprawie wymagań higieniczno-sanitarnych w zakładach produkujących lub wprowadzających do obrotu środki spożywcze (Dz. U. z dnia 1 maja 2004 r.) oraz ustawy z dnia 25.08.2006 o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. 171 poz. 1225)

Zatwierdził:

 

 

 

 

 

Pieczęć zakładu

 

 

 

data:............................................

 

 

 

podpis: ................................................

 

Zgłoś jeśli naruszono regulamin