Pasta z tuńczyka.pdf
(
30 KB
)
Pobierz
46983082 UNPDF
Pasta z tuńczyka
Składniki Przepis
5 jajek
puszka tuńczyka, a nawet dwie
w sosie własnym
czerwona papryka
mała cebulka
majonez
sól, pieprz
To typowa pasta do pieczywa, nieźle smakuje na
grzankach polana odrobiną dobrego keczupu. Jajka
ugotować na twardo, pokroić w małą kosteczkę,
podobnie posiekać paprykę i cebulkę. Wszystko
wymieszać z odsączonym tuńczykiem i dodać tyle
majonezu, żeby Wam smakowało. Przyprawić solą,
pieprzem, ewentualnie ostrą papryką.
Plik z chomika:
bdmikolaj
Inne pliki z tego folderu:
Ryba po grecku.pdf
(33 KB)
Śledzie w marynacie.pdf
(32 KB)
Pstrąg z kombiwaru.pdf
(32 KB)
Pasta z tuńczyka.pdf
(30 KB)
Pstrąg z boczkiem i cytryną.pdf
(41 KB)
Inne foldery tego chomika:
+++CIASTA przepisy+++
▬ Przepisy kulinarne
►► COŚ DLA ŁASUCHÓW
◄▒▒► CIASTA BEZ PIECZENIA
● ● CIASTA-ciasteczka-DESRERY-●●
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin