Marynata do baraniny.pdf
(
78 KB
)
Pobierz
658377748 UNPDF
Marynata do baraniny
Składniki
Olej 1 łyżka
ocet winny 1 łyżka
cząber 1 szczypta
majeranek 1 szczypta
papryka ostra 1/4 łyżeczki
sól 1 szczypta
pieprz 1 szczypta
Sposób przyrządzenia
Zamiast octu winnego można zastosować czerwone wytrawne wino w ilości 50 ml. Olej
połączyć z octem/winem i zmieszać z ziołami oraz przyprawami. Dokładnie wymieszać i
smarować mięso.
Plik z chomika:
tatanka.com
Inne pliki z tego folderu:
Sposób na skruszenie baraniny.doc
(19 KB)
Marynata do baraniny.pdf
(78 KB)
Podział mięsa_cielęce i baranie.jpg
(88 KB)
BARANINA_wstęp.bmp
(209 KB)
BARANINA Z KISZONĄ KAPUSTĄ. (2).wmv
(80274 KB)
Inne foldery tego chomika:
JAGNIĘCINA
Zgłoś jeśli
naruszono regulamin